עמוד הבית      
  
   תחרויות ופרסים      
  
   צור קשר      
  
   קונדיטוריה      
  
ראשונות עקריות מאפים מרקים קוקטיילים סלטים בשרים שפים מאכלי עמים קינוחים
חיפוש: 
 
חיפוש על פי מוצרים:
 
         
   
     מתכונים נוספים   
   
         
   
     בצק פריך מלוח לקישים   

מתכון קלאסי וקל להכנה של בצק פריך מלוח לקישים. תמלאו  במלית הרצויה,אפייה  קצרה וקבלו מנה ראשונה נהדרת, תכינו סלט ויש לכם ארוחה קלה וכמובן כל קיש ירשים כמתאבן

מאת: גלית והנס ברטלה

הבצק מתאים לכל המליות  ולכל גרסה של רוטב הרויאל
.
מצרכים: 
לקיש בקוטר 26 ס"מ
200 גר' חמאה/מרגרינה
10 גר' מלח
1 ביצה
300 גר' קמח

אופן הכנה:
מערבבים במיקסר/מעבד מזון עם וו גיטרה את החמאה והמלח.
מגרדים את הדופן, מוסיפים את הביצה ומערבבים.
מוסיפים את הקמח, מערבבים כדקהוהבצק מוכן.

מכסים בניילון נצמד ומקררים כשעה.

מרפדים את תבניית האפייה בבצק, מקפידים על הטיפים, בוחרים מלית וממשיכים לאפות לפי  אופן ההכנה של המתכון שבחרנו.

 



  הדפס   
     תגובות   
1.לא יכול להיות
שמוליק (04/08/2010 02:42)
2.תתפלא ועוד איך יעשה במיקסר
בוריס (05/06/2011 18:00)
3.ידנית בוודאי שלא, אבל יותר נוח במעבד מזון
וויני (04/08/2011 11:23)
הוסף תגובה
   
         
   

         
הביצה הכי שווה




הצבעה  לתוצאות
   
כל הזכויות שמורות (C) ל- CATV בע"מ   תנאי שימוש  הצהרת פרטיות