עמוד הבית      
  
   תחרויות ופרסים      
  
   צור קשר      
  
   קונדיטוריה      
  
ראשונות עקריות מאפים מרקים קוקטיילים סלטים בשרים שפים מאכלי עמים קינוחים
חיפוש: 
 
חיפוש על פי מוצרים:
 
         
   
     המתכונים שלנו   
   
         
   
         
   
     פשטידת גזר   

מאת: אילה עטיה

מצרכים:

2 בצלים בינוניים קצוצים
8 גזרים מגורדים על פומפיה גסה
4 ביצים גדולות
כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח פלפל שחור
1/5 כוס שמן

אופן הכנה:
לטגן בשמן את הבצל הקצוץ עד שיזהיב, להוסיף את הגזרים ולאדות יחדיו עד לריכוך הגזר. להוריד מהאש.

להוסיף את הפטרוזיליה, הביצים ולתבל במלח ופלפל לפי הטעם.

להעביר את העיסה/בלילה לתבנית משומנת, לאפות בחום של 180 מעלות עד להשחמה.
אפשר לאכול חם או קר. בתאבון.

  הדפס   
     כתבות נוספות   
   
     תגובות   
   
תוכן גולשים
כל הזכויות שמורות (C) ל- CATV בע"מ   תנאי שימוש  הצהרת פרטיות