עמוד הבית      
  
   תחרויות ופרסים      
  
   צור קשר      
  
   קונדיטוריה      
  
ראשונות עקריות מאפים מרקים קוקטיילים סלטים בשרים שפים מאכלי עמים קינוחים
חיפוש: 
 
חיפוש על פי מוצרים:
 
     מתכונים נוספים   
   
         
   
     עוף בגריל: כל התורה בדקה   
עוף בגריל: כל התורה בדקה

עוף בגריל תמיד יהיה ארוחה שווה. בעיקר כי אפשר להגיע איתו לקשת טעמים מגוונת בלי שום בעיה. בואו לראות ב-60 שניות איך עושים עוף בגריל, איך משדרגים וגם כמה חוקים חשובים.    
מאת: מערכת "טעמים" 
 
עוף בגריל הוא האולטימטיבי שבמאכלים: קל להכנה, זול, חומרי הגלם והתוספות זמינים, וכדי להכין אותו לא ממש צריכים להיות גאונים.

רק כמה חוקים פשוטים, ויש לכם עוף מהסרטים:

תמיד, אבל תמיד תמשחו את העוף שלכם בתערובת תבלינים ושמן, מרינדה מוכנה, או שמן זית ועשבי תיבול. כך העוף יצא עסיסי וספוג בטעמים. רצוי מאוד גם למרוח מתחת לעור העוף.

חיתוך הירקות: חשוב לחתוך את הירקות לפי משך הבישול, או דרגת הקושי. 
ירקות עדינים כמו בטטה, פלפלים או עגבניות מתבשלים, או נצלים במהירות ולכן חשוב לחתוך אותם גס. ירקות שורש קשים ואיטיים בבישול, כמו תפוח אדמה, חיתכו לפרוסות עדינות יותר.

אל תקלפו את הירקות, הקליפה שומרת שהירקות לא יתפרקו, היא בריאה ומעניקה טעם נוסף לאחר הצלייה.

רצוי לא לקלף את שיני השום – כך תקבלו שיני שום שלמות עסיסיות ואפילו קצת מתוקות.

כדי שהעוף והירקות לא יתייבשו, לא ידבקו ויאבדו צורה, הקפידו שהתבנית תיהיה תמיד עם מעט נוזלים בתחתית. ואם יש צורך הוסיפו כחצי כוס מים במהלך הצלייה. 

   
       
   
     תגובות   
1.עוף צלוי
אלי (02/07/2012 19:15)
הוסף תגובה
   
         
   
     כתבות נוספות   
   
         
   
         

   
כל הזכויות שמורות (C) ל- CATV בע"מ   תנאי שימוש  הצהרת פרטיות